Bestellen

Eigenlijk kan alles per mail en telefoon. (Maar als je in de buurt woont kan langskomen ook.) Stuur een mailtje met alle relevante gegevens (naam, adres, telefoonnummer, welke kaart, aantal kaarten, speciale wensen, tekst, kleur van de envelop, etc.) naar Bleep!Cards. Ik stuur een ontvangstbevestiging terug.

Kiezen jullie voor een nieuw ontwerp, dan vraag ik welke ideeën jullie al hebben of wat de bedoeling is. Als het me duidelijk is, ga ik aan de slag. Binnen een week stuur ik het ontwerp per mail. Kiezen jullie voor een kaart uit de collectie, dan is er uiteraard ook ruimte voor aanpassingen en puntjes op de i. Deze speciale wensen stuur je ook gewoon mee in de eerste mail. Binnen een paar dagen weken ontvangen jullie een proefdruk per mail.

Is het ontwerp, na eventuele correcties, helemaal goed, dan is het wachten op de baby...

Na de geboorte (HOERA!) bel je me mobiel en krijg ik van jullie te horen wat er aan tekst precies op de kaart moet (gewicht, datum, etc.). Bij goedkeuring van deze proefdruk vóór 12 uur zijn de kaarten diezelfde dag nog klaar.

En is het nog een verrassing of het een jongen of een meisje wordt, dan maak ik twee kaarten:
een jongens-variant en een meisjes-variant. Zo is een telefoontje vlak na de geboorte voldoende om de kaartjes snel in huis te hebben. Maar er kan natuurlijk ook een foto bij. In dat geval duurt het soms iets langer, maar de kaartjes zijn zeker de volgende dag klaar.

Foto’s die in de kaart verwerkt moeten worden kun je per post opsturen of per mail. Hoe beter de kwaliteit, des te mooier het kaartje.

Betaling

Bij goedkeuring van het ontwerp betaal je de helft vooruit. Na het ontvangen van de kaartjes betaal je de tweede helft.

Dit zijn de kleuren die je kunt kiezen voor de envelop:


Voorbeeldkaartje aanvragen

Nog twijfels? Vraag gratis één voorbeeldkaartje aan
om je te overtuigen van de kwaliteit.
Het voorbeeldkaartje ontvang je binnen een paar dagen.